eDarling, staat op nr 5 maar daarom niet de minst beste!

Iedere dag melden er zich ongeveer 1000 nieuwe leden aan bij eDarling! Dit wil zeggen dat deze jonge succesvolle nieuwkomer op de datingmarkt goed op weg is om in de toekomst een hogere aandeel te verkrijgen en dit is geweten, zeker met zoveel nieuwe aanmeldingen per dag.

Deze datingsite richt zich op een veel bredere doelgroep, In het speciaal richten ze zich op singles die op zoek zijn naar een langdurige en serieuze relatie. Omdat ze bij eDarling zo zeker zijn van hun zaak bieden ze een “Niet goed geld terug” garantie aan, en een “contact garantie’ voor hun langere betaalde lidmaatschappen. Dit is uniek in de datingwereld en daarom kiezen de bezoekers voor deze site. Meestal na een bezoek aan eDarling registreert men zich.

De werking van eDarling is uniek en op de site ervaart men een volledig professioneel systeem waarover nagedacht is.

Het bestaat uit een matching systeem en is de wetenschappelijke aaneenschakeling van persoonlijke eigenschappen. Op basis hiervan kan men singles koppelen die echt wel bij elkaar passen.

Het team van eDarling zorgt ervoor dat hun leden niet alleen ervoor staan. Ze helpen hen op basis van passende partnervoorstellen en kunnen kennismaken met hun date. Zo kunnen ze stap voor stap elkander beter leren kennen zodat de kennismaking een vertrouwd proces wordt.

Professionaliteit kost geld, deze datingsite is dan ook niet spotgoedkoop maar heeft dan als voordeel geen fakers te vinden op eDarling.

Hierbij de prijzen (Bron):

[table id=7 /]

 

 

Holebis kunnen zich ook zonder enig probleem aanmelden bij eDarling.

Klik hiervoor op de gewenste banner hieronder: