Tesamen .be

Tesamen genieten gebruikers van deze datingsite

Tesamen is al een aantal jaar een begrip onder de Belgische datingwebsites. Door de unieke aanpak van de site hebben vele gebruikers een partner kunnen vinden. Het is simpel om een profiel aan te maken en door de algoritmes die worden gebruikt is het eenvoudig om de perfecte partner te vinden.

Nieuwe gebruikers dienen een profiel aan te maken. Deze bevat informatie over de persoon, een foto en een persoonlijkheidstest. De test is een unieke eigenschap van Tesamen en geeft gebruikers een goede indicatie over de betreffende persoon. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om de ideale date te vinden.

Bij Tesamen kunnen gebruikers gratis een account aanmaken en vervolgens beslissen of ze overgaan op een betaalde account. Door het succes onder gebruikers kiezen 85% van de gratis gebruikers om over te stappen op een betaalde account. Dit geeft aan hoe tevreden de gebruikers zijn met het datingssysteem van Tesamen.

Controle van profielen

Op datingwebsites zwerven normaliter honderden nepprofielen rond. Dit maakt het voor de echte gebruikers lastig om een date te vinden. Op Tesamen wordt een profiel dat net is aangemaakt eerst gecheckt door een moderator. Zo wordt er onder andere beoordeeld of het profiel een echt persoon betreft. Hierdoor is er geen nepprofiel te vinden op Tesamen. Dit is een van de pluspunten waarmee de datingwebsite zich onderscheidt van andere Belgische datingsites.

Ik heb de perfecte persoon gevonden, wat nu?

Tesamen biedt een handig contactsysteem waar gebruikers contact kunnen opnemen. Het eerste contact gaat via het e-mail adres van Tesamen, hierdoor is het niet mogelijk om het profiel van de persoon te bekijken. Bevalt het bericht? Dan kan er gereageerd worden en is het wel mogelijk om het profiel te zien. Vervolgens is het aan de gebruikers om een date af te spreken.

KLIK HIER VOOR NAAR DE SITE TESAMEN.BE TE GAAN !


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *